Ervaringen van leerlingen

Griet is een zeer inspirerende en motiverende pianodocente, met veel hart voor haar leerlingen en voor de muziek. Ze geeft les met veel aandacht en geduld, en met precisie en ambitie. Zowel aan beginnende als aan gevorderde pianisten heeft zij zeer veel te bieden.

Peter-Paul Verbeek

Vanaf haar 6e heeft Jasmijn pianoles van Griet, waar ze sinds dat begin steeds met heel veel plezier naar toe gaat. Regelmatig zegt ze na de les: “Voor de 10.000ste keer, dat was leueuk!” Ze geniet echt van haar les-halfuurtje, en zegt er zelf over dat ze het vooral fijn vindt hoe Griet haar leert een stuk met gevoel te spelen. Aangespoord door Griet heeft ze inmiddels het tweede graadexamen gehaald!

Indra Simons

Ik zit al sinds mijn 6de jaar bij juf Griet op pianoles en na 8 jaar is het nog steeds erg leuk, uitdagend en leerzaam. Ik ga elke week met plezier naar pianoles!

Quincy Lubbers

Griet weet op een liefdevolle manier pianoles te geven. De liefde voor het vak straalt ervan af en vanuit deze passie geeft ze duidelijke uitleg op een speelse en zeer vriendelijke manier. Ze kijkt goed naar welke uitdaging een kind nodig heeft en past de leerstof hierop aan.
Onze zoon van 9 gaat al bijna twee jaar met plezier naar pianoles!

Hellen Overduin

Zelf ben ik professioneel muzikant (lichte muziek, gitaar+zang) en mijn beide dochters gaan al een aantal jaren naar Griet. Absolute top-aanrader voor wie zijn kinderen pianoles wil laten volgen. Erg hoog niveau. Griet is ongelofelijk gepassioneerd voor alles wat met piano en klassieke muziek te maken heeft. Zeer gedreven voor haar leerlingen. Getuige de vele extra’s die ze organiseert zoals de voorspeel-avonden. Wat mij opvalt (naast haar oneindige geduld) is haar didactisch vermogen. Twee zeer verschillende dochters. Twee verschillende manieren van persoonlijke benadering. Waardoor beiden nog altijd met veel plezier naar pianoles gaan. En beiden intussen het A1-staats-examen piano hebben behaald.

René Elenbaas

Na mijn vroegpensioen ben ik weer met pianospelen begonnen. Dat is op latere leeftijd wat lastiger. Geen punt, op de eerste les bood Griet me een origineel, niet bewerkt stukje van Handel aan op mijn niveau. Dat beviel goed. Daarna werd het steeds uitdagender met een brede variatie in genre en componist. Ik merk de vooruitgang.
De lessen zijn erg plezierig en stimuleren, terwijl Griet wel kien is op foutjes, vingerzetting en intonatie. Zo is pianospelen leuk.

Geert van Bockel
Onze dochters van 9 en 11 zitten inmiddels al vele jaren bij Griet op les, met veel plezier. Ze voelen zich echt op hun gemak bij haar. Ze is een sensitieve lerares en haar enthousiasme voor de piano is aanstekelijk. De kinderen gaan nooit met tegenzin naar les :).
Nynke Pal
Griet Verwaest geeft goede pianolessen. Op motiverende, bescheiden wijze verdiept ze het muzikale en muziektheoretische pianospel van haar leerlingen. Een echte aanrader voor mensen op zoek naar een deskundig piano-docent.
Laurien Hakvoort
Griet Verwaest geeft pianoles met hart en ziel. Er zit een opbouw in de les die ze per persoon aanpast, waardoor er met plezier gespeeld wordt, ook thuis.
Elna Hulsebosch-Obreen
© Copyright - Doremi Piano